Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@17:52:13 GMT

جایگاه پیامبر(ص) هنگام بعثت میان اعراب + صوت

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۶۳۲۴۹

جایگاه پیامبر(ص) هنگام بعثت میان اعراب + صوت

عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین (ع) به تشریح جایگاه پیامبر (ص) میان اعراب در هنگام بعثت پرداخت. ۲۵ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۰ فرهنگی حکمت و فکرت قرآن و عترت نظرات

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، امروز شنبه 25 فروردین و 27 رجب المرجّب مصادف با سالروز مبعث نبّی مکرم اسلام (ص) است. آن حضرت در روز (27 رجب) سال 40 عام الفیل در غار حراء، از سوی خداوند به پیامبری نایل آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به راستی مبعث عیدی بزرگ برای مسلمانان است، عیدی که سرشار از برکت، نور و هدایت است، لذا باید قدر آن را بدانیم و در آگاهی از پیام وها و معارف نهفته در آن بکوشیم. گرچه مبعث سال‌های پیش رخ داد، اما شایسته است از این گذشته درخشان و پرفروغ برای ادامه مسیر به سوی آیندذه درخشان‌تر بهره برد.

در همین راستا، «محمدحسین رجبی‌دوانی» محقق تاریخ اسلام و عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین (ع) در بیانی با اشاره به جایگاه پیامبر اکرم (ص) هنگام بعثت میان اعراب گفت: پیامبر اکرم (ص) از زمان نوجوانی و در اوج جوانی چنان دارای جاذبۀ شخصیتی و آراسته به فضائل اخلاقی بود که مورد توجه و احترام عموم مردم مکه و قبیلۀ قریش قرار داشت.

«پیامبر به اخلاق نیکو، صداقت و سلامت نفس شناخته می‌شد» وی با بیان این جمله اظهار کرد: ایشان به سبب دقت در امانت‌داری به لقب «امین» معروف شد و بدین ترتیب به عنوان امین مطلق مردم مکه شناخته شد.

این محقق تاریخ اسلام یادآور شد: با اوصاف است که آن حضرت در سن چهل سالگی و در حالیکه در کوه حراء مشغول تفکر در خلقت خداوندی و عبادت ذات مقدس الهی بود، خداوند ایشان را آمادۀ حمل بار عظیم رسالت کرد و وجود مقدس ایشان را به عنوان اشرف الأنبیاء و خاتم المرسلین به رسالت مبعوث کرد.

ادامۀ سخنان استاد رجبی‌دوانی را در فایل صوتی زیر بشنوید:

 

انتهای پیام/

R1410/P1011117/S4,36,37/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۶۳۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاریخ‌سازی خشن‌ترین دختر ایران در آستانه المپیک

سایت رسمی فدراسیون جهانی تکواندو همانند ماه‌های گذشته رنکینگ المپیکی تکواندوکاران در ماه «مه» رامنتشر کرد که ثبت امتیازات مسابقات بین المللی موجب صعود تکواندوکاران کشورمان شد و در میان المپین ها، ناهید کیانی با یک پله صعود جای «جید جونز» قهرمان پرآوازه جهان را در رده دوم گرفت.

در وزن ۵۸- کیلوگرم گروه آقایان، مهدی حاجی موسائی با جمع امتیازات ۳۲۵.۵۲ امتیاز و بدون تغییر در رده ششم رده بندی ایستاد. در همین وزن ابوالفضل زندی با کسب ۲۱۵.۳۷ امتیاز و یک پله صعود در جایگاه سیزدهم جهان قرار گرفت. متین رضایی در وزن ۶۸- کیلوگرم، با ۲۰۰.۴۰ امتیاز و یک پله صعود در رده شانزدهم ایستاده است. رضا کلهر با وجود دوری از میادین در جایگاه ۴۸ جهان قرار دارد.

در وزن ۸۰- کیلوگرم، مهران برخورداری مرد المپیکی ایران با ۲۴۸.۷۵ امتیازو بدون تغییر در رده نهم ایستاد؛ میرهاشم حسینی با کسب ۱۳۱.۲۵ امتیاز و یک پله صعود در رده بیست و یکم جای دارد. آرین سلیمی دیگر المپین ایران با ۱۷۵.۵۶ امتیاز و بدون تغییر در رده بیست و یکم وزن ۸۰+ کیلوگرم، جای دارد.

در گروه بانوان و در وزن ۴۹- کیلوگرم، مبینا نعمت زاده دختر المپین ایران با ۲۳۱.۷۵ امتیازدر رده نهم ایستاده است. سوگند شیری قهرمان جهان با کسب ۱۳۱.۱۰ امتیاز در رده سی و دوم قرار دارد؛ غزل سلطانی با کسب ۱۰۱.۴۷ امتیازدر جایگاه ۴۷ قرار گرفت. سعیده نصیری هم با ۵ پله صعود و کسب ۸۴.۶۲ امتیاز در رده ۶۲ قرار دارد.

در وزن ۵۷- کیلوگرم، ناهید کیانی دختر المپیکی ایران با کسب طلای تورنمنت آزاد صربستان و ارتقای امتیازاتش به ۴۲۶.۴۳ امتیاز، با یک پله صعود در جایگاه دوم جای گرفت. در وزن ۶۷- کیلوگرم ساغر مرادی با کسب ۹۶.۱۶ امتیاز در رتبه ۴۶ ایستاد؛ سیده نرگس میرنوراللهی با ۹۳.۸۴ امتیاز در رده ۴۷ و ملیکا میرحسینی با کسب ۹۳.۰۹ یک رده بالاتر از میرنوراللهی در این وزن قرار گرفته است. در وزن ۶۷+ کیلوگرم، زهرا پوراسماعیل نیز با ۶۳.۱۴ امتیاز در رتبه ۵۱ رنکینگ المپیکی قرار دارد.

 

منبع: خبرورزشی

دیگر خبرها

  • کول پالمر، ستاره درخشان چلسی که منچستر سیتی از آن محروم شد
  • تاریخ‌سازی خشن‌ترین دختر ایران در آستانه المپیک
  • رصدخانه مراغه؛ نگینی درخشان در تاریخ نجوم ایران
  • آیت‌الله رمضانی: اسلام گنج وجودی انسان را معرفی می‌کند / ویژگی‌های مسلمان واقعی براساس روایات اهل‌بیت(ع)
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب
  • ترویج ازدواج شرعی احیای سیره و سنت پیامبر اسلام (ص) است
  • بزرگترین خدمت و جهاد خدمت به مردم است
  • خداوند از معلمان و دانشمندان به عنوان لوح محفوظ نام می‌برد
  • خدمت به مردم بالاترین جایگاه را در دین اسلام دارد
  • اگر جامعه فرهنگی آگاه باشد آن جامعه به پیروزی می‌رسد